KONCERT MASSIMA SAVIĆA: Promocija albuma “Sada”

0

U sali bioskopa “Kruševac” u sredu uveče koncert će održati Massimo Savić.

Popularni  pevač će svoj aktuelni album “Sada” napokon predstaviti i publici u Kruševcu, Užicu, Kragujevcu i Subotici na Palićkom jezeru .

Album “Sada” izašao je u maju prošle godine i njime je Massimo obeležio 35. godišnjicu muzičkog rada. Hvaljen i nagrađivan album predstavile su uspešne pesme poput „Neka ti plove brodovi“, „Nama se nikud ne žuri“ i veliki hit „Nisam spreman“ koji je napisao Sergej Ćetković, koji se Massimu već nekoliko puta pridružio na koncertima u izvođenju te pesme.

Velik je interes za dolazak u druge gradove u Srbiji, dobio sam toliko poruka preko naših društvenih mreža i bilo je zaista krajnje vrijeme da započnemo ovu turneju. Iznimno se veselim susretu s publikom i ne mogu dočekati da vam predstavim nove materijale. Naravno, bit će mjesta i za pjesme koje su obilježile moju karijeru, jer ipak obilježili smo čak 35 godina na sceni. Prvi koncert održati će se u Kruševcu, u sredu 5. juna sa početkom u 20:30 časova. Nakon toga nastavljamo u avgustu, Užice u četvrtak 22. u basti Kulturnog centra Uzice sa početkom u 21 čas, 23. smo u Kragujevcu u Zastavinoj basti sa početkom u 21 čas, a u subota 24. stižemo na Palić kod Subotice gdje nastupamo na letnjoj pozornici takođe u 21 čas“, najavio je svoje nastupe Massimo.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content