NAPREDAK GOSTUJE KOD VOŽDOVCA: Iskušenje na “krovu”

0

Nakon pauze zbog obaveza reprezentacije u petak se nastavlja takmičenje u Super ligi a Napredak u 13. kolu gostuje kod Voždovca.

Očekuje nas teška utakmica sa tradicionalno neugodnim protivnikom. Pre reprezentativne pauze Voždovac je promenio trenera, pa ubedljivo slavio u Subotici (4:0). U međuvremenu su “zmajevi” imali dovoljno vremena da prihvate zahteve novog trenera. U pitanju je ekipa koja predstavlja spoj mladosti i iskustva, sa nekoliko internacionalaca u svojim redovima.

Što se nas tiče, dobra stvar je što smo u prethodnoj nedelji imali kompletan igrački kadar na okupu. Oporavili su se Kočić, Kunić, Kerkez i Đuričković, sanirane su i neke lakše povrede. Kao i uvek, atmosfera je odlična, momci rade izvanredno i sigurno je da ćemo na krovu TC Stadion dati maksimum, kako bi se vratili neporaženi“, kaže Nikola Stojanović, prvi asistent šefa struke Milana Đuričića.

Napredak ima negativan bilans sa “zmajevima” a samo jednom u poslednjih deset godina  je uspeo da osvoji bod u Beogradu. U avgustu 2016. godine na krovu TC Stadion, duel je završen bez golova.

Utakmica  Voždovac – Napredak igra se u petak, 15. oktobra, a počinje u 17 sati.

 

 

 

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

two × 4 =

Skip to content