Željko Bebek, Seka Aleksić, Halid Bešlić, Dragoljub Đuričić, “Zabranjeno pušenje” na Vrnjačkom karnevalu

Od 9. do 16.jula u Vrnjačkoj Banji održaće se 13. Međunarodni Vrnjački karneval  na kojem se očekuje  oko 350.000 domaćih i stranih posetilaca.

Vrnjački karneval zauzima značajno mesto u kalendaru svetskih karnevalskih dešavanja i uz Guču i Egzit, najveća je turistička manifestacija u Srbiji. Na karnevalu će biti više od 70 različitih dešavanja, a predviđeni su koncerti Željka Bebeka, Seke Aleksić, Halida Bešlića, grupe “Zabranjeno pušenje”, Dragoljuba Đuričića i mnogih drugih.

Prvog dana karnevala na glavnoj bini biće održana muzička manifestacija “Jedna pesma, jedna želja” koja će ugostiti mnoga velika imena iz sveta narodne muzike. Očekuje se i dolazak vatrenih Brazilki iz Rio de Žaneira koje svake godine svojim nastupom naprave pravu karnevalsku atmosferu.

Dečja karnevalska povorka je zakazana za sredu 12.jul , dok je Velika međunarodna povorka na programu u subotu 15. jula. Učesnici će stići iz zemalja sa prostora bivše Jugoslavije, Rumunije, Bugarske i Kipra.

Kompletan program karnevla je objavljen i možete ga naći na sledećem linku : http://www.vrnjackikarneval.rs/pages/program.html

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content