SAOPŠTENJE STRANKE SLOBODE I PRAVDE: “Nastavljamo kampanju bojkota, čekamo reakciju tužilaštva”

0

Stranka slobode i pravde nastavlja terensku kampanju bojkota na seoskim područijima u okviru koje su aktivisti, posle  Majdeva, Suvaje, Grkljana i Ćelija, posetili još pet sela u okolini Kruševca.

Želimo da napomenemo da ćemo u toku ove kampanje posetiti apsolutno sva sela u kruševačkoj okolini i razgovarati sa meštanima o svim problemima koji ih danas muče, a ujedno i da prenesemo poruku bojkota najavljene farse lažnih izbora koji bi trebalo da se dese na proleće, sledeće godine. Meštanima svih sela koje smo do sada obišli zahvaljujemo na ljubaznosti i gostoprimstvu i poručujemo da ćemo se zajedno izboriti za selo i za ljude na selu. Akutni problem ovog društva je što se sela prazne i deca odlaze i što se u seoske sredine ne ulaže gotovo ništa.

U isto vreme, obaveštavamo javnost da još uvek čekamo na reakciju tužilaštva i institucija povodom krivičnih prijava koje smo podneli protiv Saše Delića, Miloša Petkovića i drugih lica , za uhođenje, praćenje i proganjanje naših aktivista i funkcionera Stranke slobode i pravde, kao i članova Saveza za Srbiju Kruševac.

Javnosti može biti zanimljivo da su nekadašnji članovi Demokratske stranke koji su iste ova lica u toku 2016. godine prijavljivali za maltretiranje i nasilje, otimanje stranačkog materijala, danas članovi Srpske napredne stranke pa ćute i okreću glavu od istine da se proganjanje i maltretiranje dešava. Zbog toga, prinuđeni smo da postavimo pitanje advokatu Bojanu Đokiću, danas istaknutom članu SNS, da li je halucinirao 2016. godine kada su ga pomenuta lica iz SNS napala dok je delio flajere Demokratske stranke ili halucinira danas zajedno sa svojim novim stranačkim kolegama i ne primećuje da se to isto dešava i danas nama, doslednoj opoziciji ovom kriminalnom režimu?

Stranka slobode i pravde postavlja pitanje gradonačelnici Kruševca, gospođi Palurović, kao i Srpskoj naprednoj stranci, šta je istaknuti parapolicijski službenik, danas zaposleni u Komunalnoj policiji Kruševca, Saša Delić, radio u Brusu u toku radnog vremena, na dan 2. april 2019. godine na prtoestnom okupljanju Saveza za Srbiju, na kome smo i mi bili? Čime se bavi gospodin Delić i koji mu je opis posla, pošto je isti bio i u Skupštini grada kada smo posetili sednicu kako bismo postavili pitanja o ostavci gospodina Azdejkovića, bivšeg predsednika opštine i lidera svih biših vlasti koju SNS tako predano proziva, nekada lidera DSS i koalicije DSS-DS, a danas takođe istaknutog člana SNS? Šta je i koga je pomenuti gospodin Delić snimao preko puta prostorija Pokreta slobodnih građana u Takovskoj ulici, na dan osnivanja kruševačkog odbora PSG i to u toku radnog vremena? Zašto je pomenuti gospodin Delić pratio ljude iz opozicije tokom protesta „1 od 5 miliona“ i kome raportira o našim aktivnostima svakodnevno?

Još jedno pitanje za gradonačelnicu Palurović. Da li je Miloš Petković protiv koga smo podneli krivičnu prijavu njen lični prijatelj i šta gospodin Petković radi u Štitaru, Grkljanu, Majdevu i Suvaji u 12 časova zajedno sa svojim stranačkim kolegama u toku naše terenske kampanje za bojkot? Zašto se gospodin Petković nalazi na svim aktivnostima koje sprovodi naš odbor i da li su njene slike sa pomenutim Petkovićem takođe halucinacija ili su slike stvarne i realne?
Još jednom pozivamo nadležne institucije da reaguju pre nego i kadrovi SNS počnu da haluciniraju reciprocitet.

Građani Kruševca i Srbije znaju istinu i ona je jasna. Srpska napredna stranka pod maskom izgradnje infrastrukture sprovodi teror i praćenje svih ljudi iz opozicije grada. Srpska napredna stranka ne bi uradila ništa da se u sve poslove kadrovi SNS ne ugrađuju i tale. SNS će iskoristiti sve samo zarad opstanka na vlasti i ličnog bogaćenja pojedinaca u SNS.

Stranka slobode i pravde će nastaviti da se bori za normalnost u Srbiji i pozivamo uzbunjivače iz svih javnih preduzeća u Gradu, kao i sadašnje i bivše članove SNS da nastave da nam prosleđuju informacije kako bi zajedno razmontirali ovaj parazitsko kriminalni vladajući sistem“, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content